Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon 'petice' u Koprivnici potukli se Mandžukić i Modrić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijači prekinuli Dinamov trening - to je vijest iz Maksimira, točnije s pomoćnog igrališta Hitrec-Kacijan. No, moguće je da su povodi za najnoviji incident dublji od samih loših rezultata Dinama u posljednje vrijeme.

30-ak najistaknutijih BBB-a, naime, organizirano je upalo na Dinamov trening, izdvojilo vratara Georga Kocha od ostatka momčadi jer su njime valjda zadovoljni, i izrazilo nezadovoljstvo posljednjim Dinamovim rezultatima, a ponajviše, kako su rekli, odnosom prema klubu koji im je donio slavu i lagodan život. 

Pročitajte i ovo BBB u Grčkoj Ukupno puštene 63 osobe Na slobodu puštena još 22 Boysa u Grčkoj: "Svima je ponuđena novčana pomoć" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Sve je jasno Treba li puštenim Boysima zabraniti pristup sportskim natjecanjima u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Naročito im se zamjerio Marijo Mandžukić, zbog psovke upućene navijačima u Koprivnici.

>> BBB prekinuli trening Dinama i vrijeđali igrače  

Takvo Mandžukićevo ponašanje, kao i navodno ismijavanje suigrača koji su bili tužni zbog petice protiv Slaven Belupa, dovelo je do žestokog prigovora Luke Modrića Mandžukiću, pa navodno čak i do fizičkog obračuna. A šuška se i o tome da je Koch Sammira naganjao po svlačionici.
 
- Ako Modrić može uklizavati, što vi ostali čekate, poručili su Boysi, a kapetanu Luki dodali: "Spusti ih na zemlju." 

Nakon toga su treneru Ivankoviću stavili Dinamov šal oko vrata te napustili trening.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene