Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Misteriozna Ronaldinhova ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnički tim Barcelone danas je objavio priopćenje u kojem se ističe da Ronaldinho nije ozlijeđen, ali da će biti upućen na posebne terapije kako bi se riješili njegovi zdravstveni problemi.

Brazilski nogometaš prije dva dana nije bio u sastavu Barce u prvenstvenom dvoboju protiv Almerije, a trener Frank Rijkaard to je obrazložio njegovom ozljedom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

U ponedjeljak se Ronaldinho pojavio na treningu, ali je nakon samo šest minuta morao napustiti teren. Ronaldinho se požalio na bolove u aduktoru desne noge.

Nakon toga otišao je na detaljne pretrage, te je utvrđeno da je sa aduktorom desne noge sve u redu. Unatoč tome, liječnički tim Barcelone uputio je Ronaldinha na posebne terapije kako bi se riješili njegovi zdravstveni problemi. O čemu se točno radi nije objavljeno, a nije navedeno ni koliko će Ronaldinho pauzirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene