Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Liječnički tim Barcelone danas je objavio priopćenje u kojem se ističe da Ronaldinho nije ozlijeđen, ali da će biti upućen na posebne terapije kako bi se riješili njegovi zdravstveni problemi.


Brazilski nogometaš prije dva dana nije bio u sastavu Barce u prvenstvenom dvoboju protiv Almerije, a trener Frank Rijkaard to je obrazložio njegovom ozljedom. 

Vezani članci Bikijada u Dicmu - 1 Prva bikijada nakon korone izazvala šušur: Bik se probio među gledatelje, ozlijeđen muškarac Policija, ilustracija Ulicom divljao automobilom, pokušao pregaziti policajce pa prešao preko stopala 9-godišnjeg dječaka

U ponedjeljak se Ronaldinho pojavio na treningu, ali je nakon samo šest minuta morao napustiti teren. Ronaldinho se požalio na bolove u aduktoru desne noge.

Nakon toga otišao je na detaljne pretrage, te je utvrđeno da je sa aduktorom desne noge sve u redu. Unatoč tome, liječnički tim Barcelone uputio je Ronaldinha na posebne terapije kako bi se riješili njegovi zdravstveni problemi. O čemu se točno radi nije objavljeno, a nije navedeno ni koliko će Ronaldinho pauzirati.