Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McClaren pozvao Owena i Terryja unatoč ozljedama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometaši Michael Owen i John Terry pozvani su englesku reprezentaciju za ključne susrete u kvalifikacijama za Euro 2008. protiv Rusije i Estonije koje se igraju u listopadu unatoč potencijalno ozbiljnim ozljedama.

Owen je imao manju operaciju na trbuhu i preponama prije tjedna dana, ali se engleski izbornik Steve McClaren nada da će biti spreman nastaviti formu zahvaljujući kojoj je u posljednja dva susreta engleske reprezentacije zabio tri gola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beckham ponovno kapetan Engleske? Slika nije dostupna Capello do petka izbornik Engleske?

Kapetan engleske reprezentacije John Terry igrao je za svoj klub Chelsea u srijedu noseći posebnu zaštitnu masku nakon frakture jagodične kosti, a vjerojatno će tako igrati i protiv Estonije na Wembleyu 13. listopada i u Moskvi četiri dan kasnije.

Engleska je druga iz Hrvatske u skupini E i važne su joj pobjede protiv Estonije i Rusije.

Igrač Chelsea Frank Lampard je također pozvan u reprezentaciju nakon zalječenja ozljede, ali bi McLaren mogao odlučiti nastaviti s uspješnim tandemom na sredini terena - Steven Gerrard i Gareth Barry. McClaren je pozvao i West Hamovog napadača Deana Ashtona da zamijeni ozlijeđenog Emila Heskeya.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene