Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlatko Marković u Nyonu je danas od Michela Platinija zatražio moralnu, ali i materijalnu satisfakciju za blamažu prilikom izbora domaćina Europskog prvenstva 2012.


Što se tiče prve, moralne odštete, Platini je, navodno i sam u šoku zbog onoga što se dogodilo u Cardiffu, Hrvatskoj ponudio domaćinstvo Kongresa UEFA-e u siječnju iduće godine. 

Vezani članci Damir Vanđelić Vanđelić neće biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba: ''Moja su mišljenja fokusirana samo na obnovu grada Zagreba i ne razmišljam ni o čemu drugom'' Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika Glas poduzetnika kreće u borbu s Vladom, najavili i prosvjed: ''Ako ima za sve drugo, zašto ne bi bilo za one koje ovu državu hrane''

To je, kaže Marković, velika čast za svaku zemlju, pa ćemo tu ponudu i prihvatiti. 

No, posebno je zanimljivo kako će Marković na ime potrošenog novca za kampanju, te zapostavljenog rada s mladima od UEFA-e zatražiti svojevrsni "povrat poreza" u iznosu od 3 i pol milijuna eura. 

Platini to, tvrdi prvi čovjek HNS-a, nije odbio! 

Inače, za kraj ovoga tjedna najavljen je sastanak Izvršnog odbora na kojemu bi Marković trebao imati podršku većine članova. U međuvremenu, lista pretedenata na njegovu fotelju sve je duža.