Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Marković od Platinija traži povrat troškova za kandidaturu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlatko Marković u Nyonu je danas od Michela Platinija zatražio moralnu, ali i materijalnu satisfakciju za blamažu prilikom izbora domaćina Europskog prvenstva 2012.

Što se tiče prve, moralne odštete, Platini je, navodno i sam u šoku zbog onoga što se dogodilo u Cardiffu, Hrvatskoj ponudio domaćinstvo Kongresa UEFA-e u siječnju iduće godine. 

Pročitajte i ovo Dva eura, Ilustracija Vrijednost im raste Imate kovanicu od dva eura? Dobro je pogledajte, možda držite kolekcionarski primjerak Andrej Plenković "Pišu budalaštine" Plenkovića naljutilo pitanje o Hrvoj Šipek i Turudiću: "Pa to su gluposti da ne mogu biti gluplje"

To je, kaže Marković, velika čast za svaku zemlju, pa ćemo tu ponudu i prihvatiti. 

No, posebno je zanimljivo kako će Marković na ime potrošenog novca za kampanju, te zapostavljenog rada s mladima od UEFA-e zatražiti svojevrsni "povrat poreza" u iznosu od 3 i pol milijuna eura. 

Platini to, tvrdi prvi čovjek HNS-a, nije odbio! 

Inače, za kraj ovoga tjedna najavljen je sastanak Izvršnog odbora na kojemu bi Marković trebao imati podršku većine članova. U međuvremenu, lista pretedenata na njegovu fotelju sve je duža.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene