Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maradona ponovno u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diego Armando Maradona jutros je hospitaliziran zbog bolova u predjelu trbuha, samo dva dana nakon što je pušten iz privatne klinike u kojoj se liječio od akutnog hepatitisa izazvanog neumjerenim uživanjem u alkoholu.

47-godišnji Maradona je primljen na odjel intenzivne skrbi u državnoj bolnici  Zonal de Ayudas u Buenos Airesu, no njegov osobni doktor Alfredo Cahe tvrdi da Maradona nije u životnoj opasnosti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cannes: Prikazan Kusturičin film o Maradoni Slika nije dostupna EURO: Maradona će navijati za Španjolce

"Diego je hospitaliziran, no nije u životnoj opasnosti. Na intenzivnoj je njezi preventivno", rekao je Cahe za Continental Radio. 

Cahe tvrdi da bolovi u trbuhu mogu biti posljedica liječenja (u srijedu je pušten kući nakon 2 tjedna provedena u klinici), no da su za potvrdu potrebni dodatni testovi. Očekuje se da će Maradona biti prebačen u kliniku La Prairie u Švicarskoj kako bi nastavio terapiju. 

Doktori su Maradonu upozorili da napokon mora prestati piti te umjereno jesti. 

"Ako to ne napravim, posljedice ću snositi samo ja. Završit ću svoj terapiju", izjavio je Maradoma u srijedu nakon izlaska iz bolnice. 

Maradona je bio blizu smrti 2000. i 2004. kada je hospitaliziran zbog ovisnosti o kokainu. Doktori tvrde da droga jedan od razloga za njegovo sadašnje stanje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene