Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srednjak beogradske Crvene zvezde, 28-godišnji Portugalac Lucas da Silva, odlučio je prekinuti nogometašku karijeru zbog problema sa srcem.


Da Silvi je tijekom zimskog prekida prvenstva Srbije diagnosticirano da ima ozbiljnu srčanu anomaliju, a nalaz je potvrđen i na klinici u Padovi gdje je Lucasu rečeno da bi mogao umrijeti na terenu, jer njegovo srce više ne smije biti izloženo naporima igranja. 

Vezani članci Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša?

Zbog takve crne prognoze daroviti portugalski nogometaš morao je donijeti najtežu odluku u životu i odreći se sporta kojemu se posvetio od malih nogu.

'Neizmjerno sam tužan i jedino što u ovom trenutku mogu reći jest da sam zahvalan vodstvu Crvene zvezde koje je u prtekla dva mjeseca učinila sve da mi pomogne kako bi mi se postavila točna dijagnoza. Morat ću naći neki drugi interes koji će me zaokupiti u životu, iako sam svjestan kako ću od sada pa do kraja života morati paziti na svaki svoj korak i stalno uzimati lijekove', izjavio je Lucas da Silva, koji je u Crvenu zvezdu došao iz Boaviste, u lipnju 2007. Na 23 odigrane utakmice postigao je jedan pogodak.