Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kuže nakon poraza: 'Moji uvjeti za rad nisu normalni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrali su se s vatrom u Koprivnici, ondje su se malo opekli, a u Šibeniku su izgorjeli! Dinamo je doživio prvi prvenstveni poraz, momčad Šibenika svladala je plave posve zasluženo, u utakmici u kojoj su do izražaja ponovo došle sve Dinamove slabosti.

Dinamo je sad, nakon europskoga posrtaja, kompromitirao i prvenstveni položaj, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Pernar privedn u Šibeniku novi cirkus Pernar opet priveden, ovaj put u drugom gradu: Oglasila se i policija

- Predviđao sam tešku utakmicu. No, ipak smo u prvome dijelu kontrolirali igru, poveli smo i vjerovao sam da ćemo postići drugi pogodak. To se nije dogodilo, čak smo primili gol i doveli se u situaciju da odlučuje pojedinačni bljesak! Morali smo iskusnije reagirati, pričao je novinarima trener Josip Kuže, crven u licu. 

- Posljednja dva i pol mjeseca živimo i radimo u nenormalnim uvjetima!  Sve ovo što se događa, svakodnevne priče... Ne postoji ni jedan dan u zadnjih 70 dana da se nije dogodilo nešto što nije potreslo momčad! Sve to utječe na koncentraciju i pozornost. Možda na dan utakmice Hrvatska - Engleska nije bilo napisa koji su potresli momčad i mene, bio je sarkastičan Kuže.

Šibenikov trener Ivan Pudar kratko je i jasno ocrtao što se zapravo zbilo u 90 minuta.
 
- Bio je to trijumf kolektiva, harmonija mojih mladića donijela je pobjedu! U momčadi nema zvijezda, ima jedan dečko čiji je potencijal nešto veći, ali svi su oni osuđeni jedan na drugoga. Da je zakazao samo jedan kotačić, ne bismo pobijedili, rekao je Pudar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene