Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup UEFA: Werder, Osasuna, Sevilla i Espanyol u polufinalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U polufinale nogometnog Kupa UEFA plasirali su se španjolski klubovi Sevilla, Osasuna i Espanyol, te njemački bundesligaš Werder iz Bremena.

Branitelj naslova Sevilla u Londonu je odigrala 2:2 protiv Tottenhama i tako sačuvala pogodak prednosti iz prve utakmice (2:1). Sevilla je već nakon osam minuta vodila 2:0 (Steed Malbranque autogol-3, Frederic Kanoute 8), a Tottenham je golovima Jermaina Defoa (65) i Aarona Lennona (67) uspio izboriti tek remi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kup UEFA: Espanyol - Benfica 3:2 Slika nije dostupna Kup UEFA: Sukob navijača Tottenhama i policije u Sevilli

Osasuna je mjesto u polufinalu izborila sa dvije pobjede protiv Bayera. U Leverkusenu je bilo 3:0, a u uzvratu u Pamploni 1:0. Pogodak odluke postigao je Juanlu u 62. minuti.

Espanyol je u prvom susretu u Barceloni slavio protiv Benfice 3:2, a u Lisabonu je uspio odigrati 0:0 i tako osigurati nastavak natjecanja.

Werder je u uzvratnom susretu u Bremenu pobijedio nizozemski AZ Alkmaar 4:1 i kako je prvi susret završio bez pogodaka, Nijemci su vrlo uvjerljivo osigurali poluzavršnicu. Strijelci za Werder bili su Tim Borowski (16), Miroslav Klose (36, 62) i Diego (82), dok je pogodak za goste postigao Moussa Dembele (32). 

Parovi susreta polufinala:
 

Prvi susreti - 26. travnja

Osasuna - Sevilla

Espanyol - Werder Bremen

Uzvrati - 3. svibnja

Sevilla - Osasuna

Werder - Espanyol

Finale se igra 16. svibnja u Glasgowu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene