Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup UEFA: Sukob navijača Tottenhama i policije u Sevilli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko navijača engleskog Tottenham Hotspura ozlijeđeno je u sukobu s španjolskom policijom tijekom prvog poluvremena četvrtfinalne utakmice Kupa UEFA u Sevilli.

Engleski navijači su ušli na tribinu stadiona Sanchez Pizjuan gdje nisu smjeli biti, pa je intervenirala policija. Prema neslužbenim podacima, u seviljsku bolnicu primljeno je sedam Engleza, svi sa lakšim ozljedama, a ozlijeđen je i jedan policajac. 

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Barbara Štrbac, reporterka Nove TV Dnevnik Nove TV u Ateni Barbara Štrbac otkriva što dalje čeka uhićene Hrvate u Grčkoj: "To je ovdje vrlo ozbiljno kazneno djelo"

U Sevillu je doputovalo oko 4000 navijača Tottenhama, a gotovo sve je policija sprovela izravno do stadiona, kako ne bi narušili procesiju Velikog četvrtka koja se odvijala u središtu grada. 

Inače, Sevilla je na svom stadionu pred 40.000 gledatelja svladala londonski Tottenham sa 2:1. 

Pogotke su za branitelja naslova Kupa UEFA dali Frederic Kanoute (19pen) i Aleksandar Keržakov (36), dok je Tottenham Hotspur poveo zgoditkom Robbiea Keanea (2). Uzvrat je za sedam dana u Londonu. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene