Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klasnić tuži dva Werderova liječnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bremenski je nogometni klub stigla tužba Ivana Klasnića. Hrvatski reprezentativac tereti dvojicu klupskih lječnika za zdravstveni nemar.

Klasnić je naime preko svojih odvjetinika pokrenuo sudski postupak kojim traži naplatu odštete za pretrpljenu bol i ugroženo zdravlje, kojesu neodgovornim ponašanjem skrivili Werderovi klupski lječnici. Prema pisanju Die Welta iznos odštete neće biti manji od 100 tisuća eura , a cifra bi se mogla popeti na milijunsku razinu. 

Pročitajte i ovo Telefoniranje, ilustracija završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Liječnici spremaju štrajk - 1 Dnevnik Nove TV pita Podržavate li zahtjeve liječnika? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Podsjetimo, Klasnićev privatni lječnik još je prošle godine izjavio kako se bubrežna disfunkcija Werderova napadača, vidjela još 2001. jer su nalazi krvi upućivali na problem, no Werderovi lječnici to su zanemarili. 

Reultat svega bila je dvostruka transplatacija bubrega. Klupske čelnike tužba nije iznenadila, no pitanje je kako će se tužba odraziti na Klasnićeve pregovore s klubom, podsjetimo ugovor mu istječe ovog ljeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene