Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventus kažnjen zbog navijača koji su vrijeđali Ibrahimovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Disciplinska komisija Serie A kaznila je Juventus sa 20.000 eura zbog toga što su njegovi navijači na utakmici protiv Intera vrijeđali Zlatana Ibrahimovića.

Pored brojnih verbalnih uvreda navijači torinske Stare dame su izvjesili i transparent na kojem je na talijanskom pisalo "Ibrahimović je crvljivi ciganin". 

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Transparent je na intervenciju delgata utakmice ipak uklonjen, ali su navijači do kraja utakmice utakmice skandirali taj slogan.

Nakon što je pokrenut disciplinski postupak protiv kluba navijači Juventusa su objavili kako se transparent odnosi na činjenicu što Ibrahimović često mijenja klubove, a ne na to što njegovi roditelji dolaze iz bivše Jugoslavije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene