Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Josip Šimunić među 10 najomraženijih igrača Bundeslige

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački list Bild sastavio je popis deset najomraženijih nogometaša Bundeslige, među kojima se nalazi i branič hrvatske reprezentacije i berlinske Herthe Josip Šimunić.

Australac hrvatskih korijena zauzima sedmo mjesto, a u obrazloženju stoji kako "Hrvat redovito gubi živce" i da je zbog njega Hertha morala angažirati psihologa. Šimunić je član berlinske momčadi od 2000. godine i do sada je upisao 46 žutih i pet crvenih kartona. 

Pročitajte i ovo Dan poslije vatrenog dočeka - 2 EUFORIJA JE OSTALA Vatrene su dočekale i - časne: "Svi mi smo strastveni navijači. I onda starije sestre gledaju, pa se mole, pa kleknu, joooj" Slika nije dostupna Najomraženiji par su Vlatka i Dikan

Na udaru njemačke javnosti se našao u svibnju prošle godine nakon opasnog starta nad igračem Werdera Christianom Schulzom. Šimunić je Schulza udario kopačkom u glavu nakon čega je igrač Werdera prevezen u bolnicu gdje mu je ozljeda lica zašivena s nekoliko šavova. Šimunić je dobio crveni karton, a naknadno je suspendiran s četiri utakmice.

"Nije istina da sam najgrublji igrač. Schulzu sam se odmah ispričao i važno je da njemu nije bilo ništa ozbiljno," kazao je tada hrvatski reprezentativac.

Prvo mjesto na listi najomraženijih zauzima branič Karlsruhea, Maik Franz, na drugom mjestu je veznjak Bayerna Mark van Bommel, dok je treći branič Energie Cottbusa Brazilac Vragel da Silva.

TOP 10:

1. Maik Franz (Karlsruhe)
2. Mark van Bommel (Bayern)
3. Vragel da Silva (Energie Cottbus)
4. David Jarolim (HSV)
5. Altin Lala (Hannover)
6. Victor Agali (Hansa)
7. JOSIP ŠIMUNIĆ (Hertha)
8. Thomas Zdebel (Bochum)
9. Oliver Kahn (Bayern)
10. Diego (Werder)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene