Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedrenje: Cro-a-sail treći na RC 44 Touru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završila je posljednja regata RC 44 Toura koja se do nedjelje 16. prosinca održavala u Dubaiu, a hrvatska posada Cro-a-sail zauzela je konačno treće mjesto.

U spektakularnom okruženju neboderima iscrtanog novog Dubaia jedriličari su uživali u neizvjesnim utrkama, a sve do zadnje regate nije se znao pobjednik. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Regata u potpunosti - besplatna Posada Nove TV u borbi za prvo mjesto na regati Fiumanka Slika nije dostupna Ekipa Nove TV na regati 'Fiumanka'

Posljednja utrka održana je u Jumeirahu, a pobjedu je zasluženo odnio Russell Coutts s timom Omega. Drugo mjesto u ukupnom plasmanu pripalo je domaćinima, Team Aqua danas je jedrio odlično, te se s četvrte pozicije probio na drugo mjesto. Treća mjesto pripalo je Jamesu Spithillu, a četvrto Deanu Barkeru.

Hrvatski Cro-a-sail tim osvojio je sedmo mjesto, ali su naši
jedriličari u ukupnom poretku RC 44 Toura zadržali treće mjesto ispred japanskog tima Beecom. 

Prvo mjesto u ukupnom poretku sezone pripalo je
Aqui, a drugo Coutssovom timu Omega, u konkurenciji jedanaest timova s jedriličarima iz cijelog svijeta. Za hrvatski tim ova sezona bila je izuzetno uspješna, u srazu s najboljim svetskim jedriličarima zabilježili su dobre rezultate, a iduće godine RC 44 Tour počinje u ožujku u Abu Dhabiju.

Ukupan poredak (prvih 5) RC 44 Toura:

1. Team Aqua

2. Team Omega

3. Cro-a-sail

4. Beecom

5. Team Ceref

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene