Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Od siječnja rukovanje igrača nakon utakmice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo talijanske nogometne lige je ponukano lijepom gestom igrača Fiorentine nakon nedjeljnog 0-2 poraza od Intera objavilo kako će se od siječnja sljedeće godine nakon svake utakmice suparnički igrači trebati rukovati na terenu.

Nogometaši Fiorentine su se prilikom izlaska s terena nakon dvoboja s Interom poredali pred tunelom koji vodi u svlačionice, te čestitali suparničkim igračima na korektnoj igri. Ta je gesta u ponedjeljak naišla na javno odobravanje, te bi u Italiji trebala postati tradicionalna.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu Kažnjena posada helikoptera - 6 Posljedice Zbog preleta preko Poljuda strogo kažnjena posada iz helikoptera: Dnevnik Nove TV doznaje tko je bio u letjelici u tom trenutku

"Takvo što bi se trebalo proširiti čitavim nogometnim svijetom. Na terenu smo sportski neprijatelji, ali nakon posljednjeg sučevog zvižduka trebali bismo suparnike pozdraviti kao prijatelje", smatra kapetan Rome Francesco Totti.

Rukovanje suparnika već je ustaljena praksa u nekim sportovima, primjerice hokeju na ledu i odbojci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene