Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Inter želi Gerrarda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U lov na Liverpoolova kapetana Stevena Gerrarda 'bacio' se i Inter. Predsjednik Massimo Moratti ozbiljno je naumio nadmetati se s Juventusom čim počne period ljetnih transfera na kraju sezone.

Interovi direktori Lele Oriali i Marco Branca proteklih su mjeseci često putovali u Englesku na Liverpoolove utakmice kako bi mogli pratiti Gerrarda i razvoj situacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Benitez prelazi u Juventus? Slika nije dostupna Juve ostao bez Trezegueta!

Corriere dello Sport piše da Moratti želi testirati kako Liverpool 'diše' u vezi 26-godišnjeg Engleza dok traju pregovori s Realom oko Mahamadoua Diarre. 

A prošli tjedan, Juventusov trener Didier Deschamps, također je izjavio da u momčad želi dovesti kapetana Liverpoola. 

"U sredini terena trebamo igrače koji već imaju iskustvo i dobru tehniku, kao što je za nas bio Patrick Vieira prije  odlaska u Inter", izjavio je tada Deschamps za Gazzetta dello Sport.

"Ako imamo šanse da dobijemo Gerrarda, tada ću se, ako bude potreno, na biciklu odvesti do aerodroma kako bi ga dočekao. Juventusu trebaju igrači kao što je on ako želimo odskočiti u kvaliteti", dodao je. 

Čak se spominjala i razmjena između dva kluba - David Trezeguet, (za kojeg je jako zainteresiran Rafa Benitez),  za Stevena Gerrarda, no Liverpool je to odbio. U međuvremenu, pronašli su alternativu - Trezeguet za Petera Croucha. Razgovori o toj soluciji navodno već traju

Deschamps je dodao: "Trezeguetova budućnost ovisi o njemu, a do isteka ugovora ostala mu je samo jedna godina. Mi svakako trebamo napadača koji će davati bar 20 golova po sezoni, a takvih nema mnogo". 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene