Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA istražuje 26 utakmica, pod istragom i Hrvatska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europska nogometna federacija (UEFA) istražuje 26 europskih utakmica za koje sumnja da su namještene među kojima su i neke naših klubova, objavio je njemački magazin Der Spiegel.

U krovnoj nogometnoj organizaciji nisu željeli potvrdili, ali niti demantirati pisanje njemačkog lista u kojem se tvrdi da je Uefa predala policiji dosje sa 96 stranica. Pod UEFA-inom sumnjom našle su se utakmice iz kvalifikacija Lige prvaka, Kupa UEFA, Intertoto Kupa, te jedna utakmica u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008. godine.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

List ne navodi o kojim se susretima radi, no navodi da se 15 utakmica igralo ove sezone, dok je preostalih 11 iz prošle sezone, a većinom su upleteni klubovi s istoka i jugoistoka Europe, uključujući Hrvatsku, Srbiju, Bugarsku i Gruziju. 

Prema neimenovanom izvoru UEFA vjeruje kako se na utakmice kladila mafija u Aziji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene