Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hargreaves bi napustio Bayern samo zbog Manchestera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veznjak Bayerna Owen Hargreaves priznaje da se se na kraju sezone želi preseliti u Manchester.

Iako od transfera u siječnju nije bilo ništa, Hargreaves je i dalje prvi na 'popisu za kupovinu' trenera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hargreaves ipak u Manchesteru Slika nije dostupna Sir Alex: Trebamo Hargreavesa

News of the World piše kako su 'Crveni vragovi' jedina momčad za koju bi Hargreaves (osim Bayerna, dakako) volio zaigrati, posebice jer su se toliko trudili da ga dovedu na Old Trafford.

Bayern je već 'osigurao' Josea Sosa iz Estudiantesa kao "ako bude potreno" zamjenu za Engleza, koji će Manchester stajati više od 20 milijuna funti kada se u lipnju ponovno otvori 'tržnica'. 

"Nogometni klub je slagalica s različitim dijelovima, poput puzzli. Morati pravi dio staviti na pravo mjesto. United vjeruje da sam ja dio koji nedostaje i ja se zbog toga osjećam počašćen", rekao je 26-godišnji Owen te dodao kako je cijela situacija pomalo napeta.

"Moja situacija ne može se usporediti sa situacijom drugih igračima. Nije da želim otići radi novca, ili da odlazim u Grčku ili Španjolsku. Postoji razlog zašto želim u Manchester, moja obitelj je sa sjeverozapada Engleske, a ja sam u reprezentaciji. Ja sam jedini reprezentativac koji nikada nije igrao za neki engleski klub. Obožavam Bayern, 'odrastao' sam u Njemačkoj, ali Manchester me želi dovesti kući", objasnio je Hargreaves. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene