Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bosanskohercegovački nogometni stručnjak i bivši istaknuti nogometaš Vahid Halilhodžić izjavio da bi reprezentacija hrvatske na predstojećem Europskom prvenstvu 2008. u Švicarskoj i Austriji mogla iznenaditi kao što je to učinila reprezentacija Grčke na prošlom prvenstvu u Portugalu kada je osvojila naslov Europskog prvaka.


"Hrvatska ima moćnu ekipu, odlične trenere i jako vodstvo. Imaju sve što BiH nema. Hrvatska bi mogla iznenaditi", rekao je Halilhodžić u izjavi koju u četvrtak prenosi internet dnevnik "Bljesak" iz Mostara.

Vezani članci Navijači Svako ima svoju omiljenu navijačku himnu, no pojavili su se i novi hitovi koji podižu atmosferu PR Uživaj u rivalstvu!

Halilhodžić je rodom Mostarac. On kaže kako mu francuski prvoligaš Rennes, protiv kojeg će zagrebački Dinamo igrati u sljedećem kolu skupine D Lige UEFA, ponudio da preuzme vođenje te ekipe, ali da još nije odlučio hoće li prihvatiti tu ponudu. Prognozirajući sljedeću utakmicu Dinama i Rennesa Halilhožić je naglasio kako je "Dinamo trenutno bolji tim", te da je Rennes "u velikoj krizi jer je izgubio šest utakmica u nizu".