Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bosanskohercegovački nogometni stručnjak i bivši istaknuti nogometaš Vahid Halilhodžić izjavio da bi reprezentacija hrvatske na predstojećem Europskom prvenstvu 2008. u Švicarskoj i Austriji mogla iznenaditi kao što je to učinila reprezentacija Grčke na prošlom prvenstvu u Portugalu kada je osvojila naslov Europskog prvaka.


"Hrvatska ima moćnu ekipu, odlične trenere i jako vodstvo. Imaju sve što BiH nema. Hrvatska bi mogla iznenaditi", rekao je Halilhodžić u izjavi koju u četvrtak prenosi internet dnevnik "Bljesak" iz Mostara.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović i Plenković bodre Vatrene uoči odlučujuće utakmice: ''Pokažite ono najbolje što znate, dajte sve od sebe'' Gibon Kent Odlične vijesti za Vatrene! Gibon Kent prognozirao pobjedu Hrvatske nad Škotskom

Halilhodžić je rodom Mostarac. On kaže kako mu francuski prvoligaš Rennes, protiv kojeg će zagrebački Dinamo igrati u sljedećem kolu skupine D Lige UEFA, ponudio da preuzme vođenje te ekipe, ali da još nije odlučio hoće li prihvatiti tu ponudu. Prognozirajući sljedeću utakmicu Dinama i Rennesa Halilhožić je naglasio kako je "Dinamo trenutno bolji tim", te da je Rennes "u velikoj krizi jer je izgubio šest utakmica u nizu".