Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Halilhodžić: Hrvatska reprezantacija je moćna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bosanskohercegovački nogometni stručnjak i bivši istaknuti nogometaš Vahid Halilhodžić izjavio da bi reprezentacija hrvatske na predstojećem Europskom prvenstvu 2008. u Švicarskoj i Austriji mogla iznenaditi kao što je to učinila reprezentacija Grčke na prošlom prvenstvu u Portugalu kada je osvojila naslov Europskog prvaka.

"Hrvatska ima moćnu ekipu, odlične trenere i jako vodstvo. Imaju sve što BiH nema. Hrvatska bi mogla iznenaditi", rekao je Halilhodžić u izjavi koju u četvrtak prenosi internet dnevnik "Bljesak" iz Mostara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijekom utakmice U Banja Luci spalili hrvatsku zastavu pa se međusobno potukli Slika nije dostupna Fred Matić i Siniša Mihajlović Ministar hrvatskih branitelja pozirao s izbornikom Srbije: Rat je iza nas!

Halilhodžić je rodom Mostarac. On kaže kako mu francuski prvoligaš Rennes, protiv kojeg će zagrebački Dinamo igrati u sljedećem kolu skupine D Lige UEFA, ponudio da preuzme vođenje te ekipe, ali da još nije odlučio hoće li prihvatiti tu ponudu. Prognozirajući sljedeću utakmicu Dinama i Rennesa Halilhožić je naglasio kako je "Dinamo trenutno bolji tim", te da je Rennes "u velikoj krizi jer je izgubio šest utakmica u nizu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene