Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Giriček u reprezentaciji ako će viđati kćerku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaš Utah Jazza Gordan Giriček vjerovatno će igrati za hrvatsku reprezentaciju na skorašnjem Europskom prvenstvu u Španjolskoj, no svoj nastup Giriček je uvjetovao sa rješenjem svojih privatnih problema.

Na posebnoj konferenciji za novinare u Zagrebu Giriček je kazao kako će se na početku priprema 20. srpnja staviti na raspolaganje izborniku Jasminu Repeši, ali samo ukoliko riješi privatni problem i tijekom priprema bude u mogućnosti viđati svoju kćerkicu, koja živi sa njegovom bivšom suprugom. Time je zapravo ogodio svoju konačnu odluku do 20. srpnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija vlada donijela odluku Dobre vijesti za vozače: Niže cijene goriva od utorka Slika nije dostupna Giričekova odluka u utorak

- Nikada nisam odbio igrati za reprezentaciju, koja je za mene
svetinja. Ipak, konačna odluka o mom nastupu na EP-u znat će se do početka priprema 20. srpnja. Sve ovisi o dogovoru s bivšom suprugom i izbornikom Repešom hoću li tijekom priprema moći normalno viđati kćerkicu, kazao je Giriček, koji je nakon EP-a u Srbiji 2005. obznanio odluku o napuštanju reprezentacije.

Mediji spekuliraju da bi konačnim Giričekovim pristankom i najbolji hrvatski centar Nikola Vujčić mogao promijeniti svoju odluku i žrtvovati slobodno ljeto za reprezentativni uspjeh u Španjolskoj.

Europsko prvenstvo počinje 3. rujna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene