Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eto'o u lovu na rekord

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadača nogometne reprezentacije Kameruna i španjolskog velikana Barcelone, Samuela Eto'oa dijeli samo jedan pogodak od titule najboljeg strijelaca u povijesti Afričkog kupa nacija.

Eto'o je u susretu protiv Zambije postigao svoj 14 pogodak izjednačivši tako 38 godina stari rekord Laurenta Pokoua iz Obale Bjelokosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kalija i Samuel idu hrabro naprijed Mladi Supertalentaši su već višestruki prvaci svijeta! Slika nije dostupna Mark Wahlberg: 'Većina komičara je neraspoložena, tmurna i nepristupačna'

"Bilo bi sjajno kada bi se upisao u afričke knjige rekorda. Sretan sam jer sam dostigao afričkog velikana Pokoua," kazao je napadač Kameruna.

Tri puta afrički nogometaš godine prvenstvo "Crnog kontinenta" je započeo sa tri pogotka manje od Pokoua. U prvom susretu protiv Egipta postigao je dva pogotka, a protiv Zambije jedan.

"Moj glavni cilj je nastaviti postizati pogotke za reprezentaciju kako bi izborili plasman u četvrtfinale," dodao je Eto'o.

Nakon dva kola Kamerun se nalazi na drugom mjestu skupine C sa tri boda. U vodstvu je Egipat sa šest bodova, dok je Zambija na trećem mjestu sa tri boda. Na začelju skupine je Sudan bez bodova.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene