Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vodstvo reprezentacije Obale Bjelokosti objavilo je da je za najboljeg nogometaša Afrike u 2007. godini trebao biti proglašen napadač njihove selekcije i londonskog Chelseaja Didier Drogba, ali je nagradu dobio Malijac Frederic Kanoute.


Do nagle promjene u proglašenju i nagradi najboljem došlo je nakon što je Drogba odbio putovati u glavni grad Togoa, Lome na dodjelu nagrada.

Vezani članci Putovanje tijekom pandemije, ilustracija Kad treba koja potvrda, kada je obavezan test i može li bez toga? Sva pravila za prelazak preko granica na jednom mjestu Dan na Dalmatini - 5 Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila je kakvo je stanje na prometnoj žili kucavici Dalmacije: "Hrvatski sir, hrvatska salama, hrvatski kruh, super"

'Afrička nogometna konfederacija osramotila je samu sebe. Dan prije dodjele nagrada nazvali su Drogbu i rekli mu da ako ne dođe neće dobiti nagradu, već će ju dati Kanouteu. Didier sada govori kako ne želi biti niti među kandidatima za ovu nagradu 2008', kazao je glasnogovornik reprezentacije Obale Bjelokosti Jean-Claude Djacus.