Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drogbi oduzeta nagrada za najboljeg nogometaša Afrike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo reprezentacije Obale Bjelokosti objavilo je da je za najboljeg nogometaša Afrike u 2007. godini trebao biti proglašen napadač njihove selekcije i londonskog Chelseaja Didier Drogba, ali je nagradu dobio Malijac Frederic Kanoute.

Do nagle promjene u proglašenju i nagradi najboljem došlo je nakon što je Drogba odbio putovati u glavni grad Togoa, Lome na dodjelu nagrada.

Pročitajte i ovo Hrvatska pošta zaposlenicima daje nagradu od 1200 eura Zbog velike fluktuacije Hrvatska pošta nagrađuje poštare i vozače s 1200 eura: Ipak, postoji jedna caka Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo"

'Afrička nogometna konfederacija osramotila je samu sebe. Dan prije dodjele nagrada nazvali su Drogbu i rekli mu da ako ne dođe neće dobiti nagradu, već će ju dati Kanouteu. Didier sada govori kako ne želi biti niti među kandidatima za ovu nagradu 2008', kazao je glasnogovornik reprezentacije Obale Bjelokosti Jean-Claude Djacus.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene