Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bundesliga: Gilberto u Tottenham, Podolski u Manchester City?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski nogometaš Gilberto mogao bi, čini se, napustiti njemački klub Herthu iz Berlina i otići u engleskog prvoligaša Tottenham, a Bayern iz Muenchena razmotrit će puštanje napadača Lukasa Podolskog na posudbu u preostalom dijelu sezone, pišu njemački mediji.

Sportski časopis "Kicker" i dnevnik "Bild" pišu da je Tottenham iznio ponudu za 31-godišnjeg Gilberta, prije kraja isteka zimskog prijelaznog roka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EURO: Poljaci traže da se Podolski odrekne poljskog državljanstva Slika nije dostupna Njemačka svladala Poljsku, presudila dva pogotka Podolskog

Tottenham navodno nudi oko 2 milijuna eura, dok Hertha želi 4 milijuna eura. Prema pisanju "Bilda", Tottenham je spreman podići svoju ponudu.

Gilberto je u Berlinu od 2004. i ima ugovor do kraja ove sezone. Ako ode u Tottenham tamo će igrati zajedno s Kevin-Prince Boatengom, koji je otišao iz Berlina prošlo ljeto.

A Bayern Muenchen će razmotriti puštanje napadača Lukasa Podolskog na posudbu u preostalom dijelu sezone, izjavio je menadžer kluba Uli Hoeness.

"Kicker" piše da bi Hoeness mogao biti spreman dopustiti njemačkom napadaču mogućnost igranja prije početka europskog prvenstva u lipnju.

Za Podolskog je navodno zainteresiran engleski prvoligaš Manchester City.

"Želim mu pomoći da ode na Europsko prvenstvo. Pružit ćemo mu mogućnost da igra i može nam se vratiti 1. srpnja", dodao je Hoeness.

Podolski (22) ima ugovor s Bayernom do ljeta 2010., a Juergen Klinsmann, koji će preuzeti vođenje kluba na kraju ove sezone je kazao kako želi da mladi napadač ostane.

Podolski je zabio 24 gola u 44 utakmice za Njemačku i proglašen je najboljim mladim nogometašem na SP u Njemačkoj 2006.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene