Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slaven Bilić: 'Dudu mi je kao sin i bitno je da bude dobro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'On mi je kao sin i zaista mi je jedino bitno u ovom trenutku da on bude dobro. Dudu će se vratiti, u to sam siguran', komentirao je tešku ozljedu Eduarda da Silve na današnjoj utakmici, izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Nakon što je Eduardo Alves da Silva u dvoboju 27. kola engleskog prvenstva između njegova Arsenala i Birmingham Cityja pretrpio tešku ozljedu zbog koje mu je možda upitna karijera, događaj je za Novu TV komentirao izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić i Asanović posjetili Eduarda Slika nije dostupna Bilić: Sljedeći tjedan idemo Eduardu. Bit ćemo s njim dok nas ne izbaci.

>> Ćorluka: 'Svi su u šoku!'

>> Video: Taylor slomio gležanj Eduardu, oporavak i do godinu dana!

>> Trener Arsenala: 'Bio je to najbrutalniji start koji sam ikada vidio, Tayloru bi trebalo zabraniti igrati nogomet'

'Kad će se vratiti, prije ili poslije EURA, apsolutno je u drugom planu. Samo neka ozdravi... nemam što drugo reći u ovom trenutku, osim da ga volim i da su reprezentativci i stožer svim srcem uz njega', rekao je Bilić.

Navijači Arsenala odmah su skandirali Eduardu, a ozlijeda je bila toliko brutalna da televizija koja je prenosila utakmicu nije htjela reprizirati prekršaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene