Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Tayloru treba zabraniti igrati nogomet, bio je to najbrutalniji start koji sam ikada vidio!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igračima poput Martina Taylora nije mjesto na nogometnom terenu jer je to bio najbrutalniji start koji sam ja ikad vidio, kazao je trener Arsenala Arsen Wenger nakon loma noge napadača hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silve na utakmici Birmingham City - Arsenal (2:2).

Eduardo će zasigurno propustiti EURO koji će se u lipnju ove godine održati u Austriji i Švicarskoj, a na našega reprezentativca je već u u trećoj minuti grubo startao branič Birminghama Martin Taylor slomivši mu lijevu nogu iznad gležnja i dobivši izravni crveni karton.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odlučili prije mjesec dana Raspad u stranci Dalije Orešković: Petero članova Predsjedništva objasnilo razloge ostavke Slika nije dostupna Start, Pametno, Suverenisti... Prva prilika za pokazivanje političke snage: S kakvim će porukama manje stranke ići prema biračima?

"Martin Taylor više nikad ne bi smio igrati nogomet. Za Eduarda je ova sezona gotova, a možda ne i samo ova sezona", dodao je Wenger na konferenciji za tisak nakon utakmice dok je trener Birminghama Alex McLeish branio svog igrača.

>> Bilić: 'Dudu mi je kao sin i bitno je da bude dobro'

>> Ćorluka: 'Svi su u šoku!' 

>> Detaljna kronologija karijere Eduarde da Silve

"Martin je poptuno utučen, a ja pouzdano znam da nije namjerno išao tako grubo na Eduarda. Čak mi je priznao da nije ni mislio da je došlo do kontakta", kazao je McLeish.

Start je bio tako brutalan da niti TV-kuće nisu htjele pustiti snimku, a šokirano medicinsko osoblje je moralo čak ispirati krv sa terena. Eduardu je deset minuta ukazivana pomoć na terenu prije nego što je iznesen na nosilima i odmah prebačen u bolnicu kolima hitne pomoći.

Zasad još nema službenog priopćenja iz bolnice u Birminghamu.

Engleski komentatori Eduardovu strašnu ozljedu upoređuju sa slučajem braniča Coventry Citya Dave Busstom na utakmici sa Manchester Unitedom 1996. Nakon te ozljede Busstom je prekinuo karijeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene