Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benitez kritizirao suca Fandela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je nakon utakmice čestitao igračima Milana na pobjedi, menadžer Liverpoola Rafael Benitez nije izdržao i verbalno je napao suca Herberta Fandela.

Benitez je njemačkom sucu zamjerio što je skratio sudačku nadoknadu i tako "Redsima" oduzeo priliku za još jedan, posljednji napad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Policija pritvorila 128 osoba Slika nije dostupna Inzaghi odveo Milan do sedmog naslova

"Ne tražim nikakvu ispriku, međutim sudac je skratio vrijeme
nadoknade. Bio sam uvjeren da ćemo izjednačiti, no iznenadio sam se kada je Fandel svirao kraj. Možda smo mogli još nešto napraviti," kazao je španjolski nogometni stručnjak.

Kada se smirio Benitez je morao odgovarati i na uvijek neugodne i otvorene engleske novinare. Najveća zamjerka njegovoj momčadi bila je "igra s nedovoljno rizika".

"Milan je suviše opasna momčad i protiv takvog sastava svaka pogreška je izuzetno opasna. Milan sjajno kažnjava sve suparničke propuste," pojasnio je Benitez. Premda su "Redsi" bili bolji, kontrolirali su utakmicu i diktirali ritam, pobjeda je ipak otišla na drugu stranu.

"Valjda je tako trebalo biti. Odlično smo otvorili utakmicu, bili smo bolji. No, na kraju poluvremena smo primili nesretni pogodak. U nastavku smo nastavili s visokim presingom i ostavili Milanu mnogo prostora. Bili smo blizu ali nismo iskoristili svoje prilike, To je čitava filozofija," kazao je razočarani Benitez. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene