Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: Policija pritvorila 128 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka je policija privela 128, no uglavnom zbog prodaje krivotvorenih ulaznica, te pokušaja ulaza na stadion s lažnom ulaznicom. Svega pet osoba je završilo u pritvoru zbog tučnjave.

Policija je izvijestila da je zbog lažnih ulaznica na ulazu u stadion zadržala i pritvorila oko 90 navijača, uglavnom iz Engleske, a ostali su pokušali ući bez ulaznice. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Pobjedniku i do 100 milijuna eura zarade Slika nije dostupna Liga prvaka : Može li Liverpool ponoviti Istanbul?

Ranije je policija već uhitila 27-godišnjeg Engleza koji je na crno prodavao ulaznice, ukupno njih 28 i zaradio oko 58.000 eura. Policija istražuje imaju li te ulaznice veze s onima (43 VIP ulaznice) koje su ranije ukradene UEFA-i iz hotela. 

Među "švercerima" je bilo Norvežana, Poljaka, Grka i Talijana koji su osjetili sjajnu priliku za zaradu jer su se ulaznice na crno prodavale od 500 do čak 5.000 eura. No, umjesto velike zarade dobit će najvjerojatnije velike novčane kazne. 

Na stadionu nije bilo sukoba navijača, iako su navijači Redsa bili brojčano nadmoćniji od Talijana. Manja gužva izbila je nakon utakmice u centru Atene. Jedna je žena lakše ozlijeđena bocom. 

Na osiguranje utakmice radilo je oko 15.000 osoba (8.500 policajaca), a grčkim policajcima u pomoć su stigle kolege iz Italije i Engleske. Mjere osiguranja bile su podignute na razinu poduzetih za vrijeme Olimpijskih igara u Ateni. Cijeli grad je bio podijeljen u nekoliko zona, a samo oko stadiona policija je postavila tri takve zone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene