Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Zagreb: Karanušiću pozivnica za glavni turnir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz organizacijskog ureda trećeg izdanja ATP teniskog turnira PBZ ZAGREB INDOORS, koji će se u Zagrebu održati od 23.veljače do 2.ožujka, stigla je i konačna lista prijavljenih igrača, a potvrđeno je da će u Zagrebu nastupiti svi najbolji hrvatski tenisači - Ivan Ljubičić, Ivo Karlović, Marin Čilić i Mario Ančić, dok je Roku Karanušiću dodijeljena jedna od tri pozivnice.

Za nagradni fond od 370.250 eura borit će se tako u glavnom turniru najmanje pet hrvatskih tenisača, a osim hrvatskih igrača, Zagreb ugostiti mnoga svjetska teniska imena među kojima su Fabrice Santoro, Andrei Pavel, Nicolas Mahut, Michael Llodra, Olivier Rochus, Rainer
Schuettler, Andreas Seppi, Arnaud Clement, Michael Berrer, Guillermo Garcia-Lopez, Marc Gicquel i Jevgenij Koroljev.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Estoril: Ispao Karanušić Slika nije dostupna ATP Zagreb: Ljubičić bolji od Zovka

Također će nastupiti i finalist PBZ Zagreb Indoors-a 2006. Austrijanac Stefan Koubek, te pobjednik ATP Challengera Unique Zagreb Open 2007. Srbin Janko Tipsarević.

Organizatori su iznimno zadovoljni prijavnom listom igrača, budući da se isti tjedan održavaju jaki turniri u Memphisu i Acapulcu, a za još poneku od zvijezda ostaju još dvije nepodijeljene pozivnice koje će biti date naknadno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene