Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Zagreb: Ferrero zatražio pozivnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još samo četiri dana preostala su do početka ovogodišnjeg, trećega po redu ATP turnira tenisača 'PBZ Zagreb Indoors', a organizatori su unatoč velikim problemima s kojima su suočeni zbog toga što će za potrebe turnira morati biti angažirano čak pet različitih dvorana, a i sam turnir će trajati dan manje, odnosno finale će biti odigrano u subotu umjesto u nedjelju.

Kao što je poznato, zbog utakmica rukometaša CO Zagreba u Ligi prvaka Ledena dvorana Doma sportova bit će tenisačima na raspolaganju tek od utorka do subote, pa će se kvalifikacije igrati ovoga vikenda u Domu odbojke, te u dvorani II Doma sportova, dok će igrači koji će sudjelovati u glavnom turniru morati trenirati u dvorani Martinovka, te u dvorani Nacionalnog teniskog centra.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Zagreb: Ančić u četvrtfinalu Slika nije dostupna ATP Chennai: Nadal Južnom uzeo samo gem

'Dosta nas je poremetila situacija vezana uz preklapanje termina s rukometom, ali učinit ćemo sve da dobijemo povoljne ocjene od ATP-a. Upravo zato što će se turnir igrati u velikom broju dvorana u Zagreb će doći i predsjednik ATP-a za Europu Andy Anson kako bi se uvjerio da će sve biti u redu', rekao je direktor turnira Branimir Horvat.

Direktor Horvat kazao je kako za sada niti jedan od prijavljenih
igrača nije otkazao nastup u Zagrebu, te je izrazio posebno
zadovoljstvo dobrom formom naših igrača.

'Domaći igrači bit će glavne zvijezde turnira i zato sam jako
zadovoljan njihovim odličnim rezultatima u prošlom tjednu. Što se pozivnica tiče za sada je sigurno samo da će jednu dobiti Roko Karanušić, dok ćemo za preostale dvije pričekati do posljednjeg dana prijava jer smo i ranijih godina u posljednji trenutak zaprimali zahtjeve za pozivnicama od velo atkraktivnih igrača, a to bi se moglo dogoditi i ove godine. Eto, upravo danas javio nam se Juan Carlos Ferrero i najvjerojatnije ćemo jednu dati njemu. Što se posljednje tiče, ukoliko procjenimo da niti jedan od igrača nije dovoljno veliko i atraktivno ime, tada ćemo i nju dati nekome od naših mlađih igrača', dodao je Horvat.

Inače, Horvat je najavio kako će u srijedu na turniru biti takozvani
'Ladies day', odnosno da će sve žene i djevojke moći besplatno doći u dvoranu, a za četvrtak je predviđena i humanitarna akcija s koje će prihod ići za Kliniku za tumore Zagreb za nabavu radioterapijskog simulatora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene