Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Organizatori Međunarodnog dvoranskog atletskog mitinga skakačica, koji će se 13. veljače održati na splitskim Gripama uputili su službene pozive za dolazak atletskim veličinama - aktualnoj svjetskoj rekorderci u skoku uvis Bugarki Štefki Kostadinovoj i nedadmašnom skakaču s motkom Sergeju Bubki.


Predsjednik Atletskog sportskog kluba Split gospodin Boris Boljak i gradonačelnik Splita gospodin Ivan Kuret potpisali su poziv za gostovanje u Splitu Sergeju Bubki i Štefki Kostadinovoj, koji će se gotovo sigurno odazvati pozivu.

Vezani članci Slika nije dostupna Splićani u ratu - s paunovima: "Krešte od jutra do sutra i uvijek se vraćaju" Slika nije dostupna SF SPEKTAKL Jedan od najhvaljenijih filmova godine stigao u kina!

U Split je stigla i potvrda dolaska visoke delegacije IAAF-a koju će predvoditi generalni tajnik Pieere Weiss, financijski direktor Jean Poczobut, te direktor za natjecanja Paul Hardy, a koji će u Splitu boraviti od 12. do 14. veljače.

Dolazak Sergeja Bubke i Štefke Kostadinove bilo bi još jedno priznanje organizatorima mitinga, na kojem će opet nastupiti najbolje skakačice svijeta na čelu sa svjetskom prvakinjom Blankom Vlašić. 

Split će tim mitingom dobiti priliku da se i dalje uspješno promovira i pozicionira kao grad velikih atletskih događaja, koji će biti domaćin i Europskom zimskom bacačkom kupu u Parku mladeži 15. i 16. ožujka.