Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Atletico Madrid želi pojačati svoje redove ako se uspije kvalificirati za Ligu prvaka iduće sezone te je zainteresiran za Brazilca Diega, koji igra u njemačkom Werderu i Talijana Alberta Aquilanija iz Rome, piše španjolski tisak.


Četvrti na ljestvici 11 kola prije kraja, Atletico se nada da će prvenstvo Španjolske završiti najmanje na tom mjestu, što bi mu omogućilo ulazak u prvi krug Lige prvaka.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Kruzer dotegljen u San Diego Slika nije dostupna 'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu'

Atletico je jako zainteresiran za 23-godišnjeg Diega Ribasa, briljantnog brazilskog reprezentativca, piše sportski dnevnik "AS". 

Problem je što je Diego pod ugovorom s njemačkim klubom do 2011. a interes za njega pokazuje nekoliko europskih klubova i cijena bi mu mogla premašiti 25 milijuna eura.

S druge strane, Atletico je zainteresiran i za 23-godišnjeg Aquilanija koji je impresionirao na Bernabeu kada je Roma eliminirala Real Madrid iz daljnjeg natjecanja Lige prvaka.

I tu postoji problem jer Aquilani navodno ne želi napustiti Romu, a za njega su zainteresirani još i Inter i Barcelona, piše "Marca".