Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ožalošćen talijanski poslovni čovjek potrošio je čak 15 tisuća funti na seks lutku u prirodnoj veličini svoje mrtve ljubavnice.


Ožalošćeni je 50-godišnjak u seks shop donio desetke fotografija i zatražio plastičnu kopiju žene na njima. Lutka je trebala imati iste crte lice i građu tijela te plavu kosu kao i njegova pokojna ljubavnica. 18 mjeseci je trajala izrada 58 kilograma teškog klona. Lutka ima kostor od titanuma, pokretljive zglobove i kožu nalik ljudskoj, piše britanski Metro.

Vezani članci Slika nije dostupna Šokantno: Nakon 50 godina otkrila detalje ljubavne veze s JFK-om! Slika nije dostupna 'Ne možete me odvući od dobrih seks shopova!'

'To je najskuplja lutka koju smo ikad prodali. Ipak, to nije tradicionalna seks igračka na napuhavanje. Vjerujem da iza cijele priče stoji tragičan događaj. Vjerujem da je djevojka umrla zbog neke nesreće, a muškarac je valjda bio uključen. Neimenovani posjetitelj imao je ožiljke od opekotina po licu i rukama. Kada mi je pokazao fotografiju, zaplako je. Iako nisam navaljivao s pitanjima, znam da nešto tužno stoji iza ovog zahtjeva. Kada sam lutku dostavio, po kući se nalazilo nekoliko fotografija mlade žene. Bio je presretan kada je ugledao lutku', opisao je Diego Bortolin, vlasnik Tentazioni seks shopa u talijanskom Trevisu.