Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Arsenalov fizioterapeut: Eduardo razmišlja pozitivno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsenalov fizioterapeut Gary Lewin izjavio je kako teško ozlijeđeni hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva vrlo pozitivno razmišlja kad je u pitanju oporavak i povratak na nogometne terene.

Jučer je na službenoj Arsenalovoj internetskoj stranici objavljen opširan razgovor sa fizioterapeutom Garyjem Lewinom, koji je prvi pohitao Eduardu u pomoć nakon loma noge prije devet dana na prvenstvenoj utakmici protiv Birmingahma.

Pročitajte i ovo Prilog Provjerenog o predsjednici Komore fizioterapeuta izazvala je lavinu reakcija (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Javili se bivši zaposlenici Prilog Provjerenog izazvao lavinu reakcija: Hrvatska komora fizioterapeuta svoje članove ucjenjuje licencama, a vlasti ne mogu ništa Slika nije dostupna Izvlačenje novca iz Dinama Mamić iznerviran napustio sudnicu: "Istjerajte me van i onda ispitujte svjedoka"

"Operacija je dobro prošla. Kirurg u bolnici Selly Oak je obavio odličan posao i sve je prošlo glatko. Sljedeća dva tjedna bit će krucijalna, i ako ne bude infekcije onda možemo početi s rehabilitacijom. Za sada su svi znakovi pozitivni", kazao je Gary Lewin.

Arsenalov fizioterapeut je napomenuo da će Edurado ostati u Engleskoj sve dok mu je noga u gipsu. "Nakon toga dogovorit ćemo se s njim gdje će ići na rehabilitaciju. Moguće je da ode u Brazil na rehabilitaciju, jer u Rio de Janeiru postoji jedan jako dobar rehabilitacijski centar. Također, moguće je da će ostati u Europi na rehabilitaciji", dodao je Gary Lewin.

Na pitanje kako se Eduardo psihički osjeća, Lewin je kazao: "On u potpunosti shvaća ozbiljnost ozljede i zna da su se i prije igrači sa sličnim ozljedama uspješno vratili nogometu. Eduardo se odlično nosi sa ovom situacijom i vrlo je pozitivan. Iako ga ne poznaju, javili su mu se igrači koji su imali slične ozljede i koji su se vratili nogometu".

Treba napomenuti da se uz jučerašnji tekst na službenoj internetskoj stranici Arsenala nalazi i, kako se navodi, ekskluzivna fotografija Eduarda, koji stoji uz pomoć štaka s lijevom nogom u gipsu. Riječ o istoj fotografiji koja je objavljena u nedjeljnom izdanju britanskog tabloida "News of the World", koji je tvrdio da ima ekskluzivni intervju sa Eduardom.

No, u ponedjeljak je Neven Cvijanović, glasnogovornik tvrtke Playbox, koja marketinški zastupa Eduarda, izjavio za hrvatske medije da je riječ o "lažnom intervjuu".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene