Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Amsterdam: 42 uhićena navijača, ozlijeđena 3 policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica policajaca su ozlijeđena jer su huligani (koji su srećom identificirani kao navijači Ajaxa) na njih bacali boce što je rezultiralo uhićenjem 38 osoba prije utakmice u Amsterdamu, objavila je nizozemska televizija NOS TV.

U izvještaju se navodi još i da je do sukoba domaćih navijača i policije došlo jer je amsterdamska policija predvidjela osvetnički pohod na navijače Dinama, jer su, kako se navodi, navijači Ajaxa bili "vrijeđeni i napadani" 20. rujna u Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Sukob navijača Hajduka s policijom - 2 Policija utvrđuje činjenice U neredima nakon utakmice Lokomotive i Hajduka ozlijeđena osmorica policajaca: "Svi se zajedno moramo boriti protiv ovakvih stvari" Ivan Malenica - 2 Uoči novih dolazaka na sud Ministar Ivan Malenica razgovarao sa zamjenikom grčkog ministra o suđenju navijačima

Policija je imala posla i u Austriji. Najmanje 13 osoba privedeno je u Beču nakon sukoba oko 150 navijača Rapida i Anderlechta na željezničkoj stanici. 

Za sada nema podataka o ozlijeđenima, no policija je izvijestila da je tučnjava blokirala tramvajske linije te da je su razbijenim staklom zatrpane poznate bečke shopping ulice. Svjedoci kažu da su vidjeli navijače kako razbijaju kafiće i stakla na automobilima. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene