Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ako Real osvoji naslov, Manchester će zaraditi 2 milijuna funti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manchester United bi na Realovoj pobjedi u španjolskoj ligi mogao zaraditi milijun funti na Davidu Beckhamu, te još milijunčić na Ruudu van Nistelrooyu.

Real još samo pobjeda nad Mallorcom dijeli od naslova prvaka Španjolske, a Van Nistelrooy je s 25 pogodaka vodeći strijelac prvenstva. Vrlo je izvjesno da će tako i ostati jer ima 2 pogotka više od Sevillina Frederica Kanoutea i 3 više od Zaragozina Diega Milita. No, kakve to sve veze ima s Manchester Unitedom???

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester za Ronalda traži najmanje 100 milijuna eura Slika nije dostupna Real: Van Nistelrooyu i Ramosu mega-ugovori, Diarra na prodaju

Sir Alex Ferguson je prilikom Beckhamova transfera u Španjolsku 2003. u ugovor dodao i neka sitna slova. U toj klauzulici piše da će Real Manchesteru za svako osvojeno nacionalno prvenstvo s Davidom Beckhamom u momčadi morati isplatiti milijun funti. Kako Real do sada nije osvajao naslov s Beckhamom, to nisu morali ni platiti, no sada stvari stoje drugačije. 

A ista je stvar i s Van Nistelrooyom. U njegovu ugovoru također sitnim slovima piše da Real, ako osvoje La Ligu, Unitedu mora isplatiti 'skromnijih' pola milijuna, ali i još toliko ako on postane vodeći strijelac lige. Kada se sve zbroji, to su dva milijuna Manchesteru, a da nisu ni prstom mrdnuli. U najgorem slučaju, ako Real i ne osvoji prvenstvo, još se mogu nadati onoj polovici milijuna od Ruuda van Nistelrooya.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene