Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velike nepravilnosti

Doznali smo zašto samo jedno biračko mjesto u Hrvatskoj nije obrađeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U selu Perjasica kod Karlovca raspušten je birački odbor, a prvi krug izbora za predsjednika Republike morat će se ponoviti. Riječ je o biračkom mjestu koje broji ukupno 209 birača, a birački je odbor raspušten jer je u glasačkoj kutiji pronađeno šest listića više od broja birača koji su glasali.

Prvi krug predsjedničkih izbora ponovit će se na jednom biračkom mjestu u Karlovačkoj županiji zbog ozbiljnih nepravilnosti koje su utvrđene kod prebrojavanja glasova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na misi u Dubrovniku Biskup Uzinić čestitao Milanoviću: "Želim da se ova zemlja prestane kretati sebičnim putevima koji je iskorištavaju" Andrej Plenković prvi potezi Kako će Milanović stolovati? Evo kakva očekivanja o novoizabranom predsjedniku imaju politički akteri

Riječ je o biračkom mjestu u selu Perjasica, koje se nalazi u sastavu općine Barilović. U karlovačkom biračkom odboru rekli su nam da je u tom selu pronađeno šest glasova više od broja birača koji su pristupili glasanju. Po sili zakona taj se birački odbor odmah raspušta, a izbori se moraju ponoviti. 

Riječ je o biračkom mjestu s 209 birača. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene