Obavijesti Video Pretražite Navigacija
završno sučeljavanje

Pogledajte studio u kojem su snage odmjeravali Milanović i Grabar-Kitarović: ''Mislim da će gledateljima biti jako zanimljivo''

Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović
Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sve je spremno za završno sučeljavanje predsjedničkih kandidata - 1 Sve je spremno za završno sučeljavanje predsjedničkih kandidata - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović Foto: DNEVNIK.hr Pripreme za sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV - 2 Pripreme za sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pripreme za sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV - 1 Pripreme za sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV - 1 Foto: DNEVNIK.hr +11 Pripreme za sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV - 3 Galerija 1/16 >>
Na Novoj TV večeras se posljednji put prije drugog kruga predsjedničkih izbora sučeljavaju predsjednički kandidati Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović

Sve je spremno za završno sučeljavanje Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović na Novoj TV, uoči drugog kruga predsjedničkih izbora.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković zadnji dan kampanje Nova TV pozvala Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića na sučeljavanje Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović presudna debata na novoj TV Padale teške riječi i uvrede: Pogledajte završno sučeljavanje Milanovića i Grabar-Kitarović na Novoj TV

Posljednje u nizu, odlučujuće sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića održat će se večeras od 20:20 na Novoj TV. Oba kandidata potvrdila su dolazak.

Kako izgleda bogato opremljeni studio za sučeljavanje na najgledanijoj televiziji pogledajte u video i foto-galeriji. 

Kandidati će se sučeliti odmah nakon Dnevnika Nove TV, pod voditeljskom palicom Mislava Bage i Sabine Tandare Knezović. Sučeljavanje će se prenositi iz studija izgrađenog specijalno za sučeljavanje kandidata, a izradio ga je scenograf Ivica Propadalo. Studio se prostire na 280 metara kvadratnih, a opremljen je s 3 velika videozida od ukupno 50 metara kvadratnih. Sam će prijenos snimati 6 kamera.

Osim studija, spremni su i voditelji sučeljavanja - iskusni reporteri Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago. "Sve je spremno, pitanja su pripremljena, jako su dobro promišljena. Mislim da će gledateljima biti jako zanimljivo. Važno je da kandidati dođu, da ostave što bolji dojam. Ovo je zadnje sučeljavanje prije izborne šutnje'', kaže Sabina Tandara Knezović.

"Najvećim dijelom birači su se već opredijelili, ali u neizvjesnoj utrci i par postotaka je jako važno. Oni zapravo moraju, i trebali bi, a to i je ideja sučeljavanja, poslati poruku upravo tom biračkom tijelu'', poručio je Mislav Bago.

Važnost završnog sučeljavanja

Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček istaknula je važnost završnog sučeljavanja, ''osobito zbog neodlučnih birača kod kojih u zadnji tren mogu presuditi dojmovi''. Politički analitičar profesor Tihomir Cipek kaže da je završno sučeljavanje važno i zbog toga što bi na neizvjesnim izborima doista moglo presuditi nekoliko postotaka glasova.

Sučeljavanje ćete od 20:20 sati pratite na Novoj TV te na portalu DNEVNIK.hr na ovoj poveznici.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene