Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zadnji dan kampanje

Večeras odlučujuće sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV od 20:20

Sučeljavanje na Novoj TV
Sučeljavanje na Novoj TV DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Sučeljavanje na Novoj TV Galerija 1/1 >>
Posljednje u nizu, odlučujuće sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića održat će se večeras od 20:20 na Novoj TV. Kolinda Grabar-Kitarović jučer je potvrdila svoj dolazak, a poslijepodne je stigla i potvrda Zorana Milanovića.

Nakon svih održanih aktivnosti za vrijeme kampanje za predsjedničke izbore, dvoje oponenata za titulu predsjednika/predsjednice RH posljednji put, neposredno pred izbornu šutnju i izborni dan, imat će priliku poentirati zašto baš ona ili on zaslužuje povjerenje građana.

"Ciljano smo išli na sučeljavanje zadnje večeri kampanje. Ono, doduše, ne ostavlja mogućnost velikih medijskih analiza jer će kratko po završetku nastupiti izborna šutnja. No kandidatima je ono posljednja prilika za komunikaciju s javnosti, i nakon toga nema popravka. Naš iskusni voditeljski par – Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago – pripremili su pitanja o kojima nije bilo riječi posljednjih tjedan dana. Nadamo se da će naše sučeljavanje dati biračima novu dimenziju kandidata i pomoći im da donesu odluku koju će smatrati ispravnom i naravno – motivirati ih da izađu na birališta", izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Sučeljavanje će se održati odmah nakon Dnevnika Nove TV, pod voditeljskom palicom Sabine Tandare Knezović i Mislava Bage, prenosit će se iz studija koji je Nova TV izgradila specijalno za nadolazeće sučeljavanje kandidata, a radio ga je poznati scenograf Ivica Propadalo. Studio se prostire na 280 metara kvadratnih, sadrži 3 velika videozida od ukupno 50 metara kvadratnih, a sam prijenos bit će sniman sa 6 kamera.

Osim na Novoj TV, posljednje i najvažnije sučeljavanje predsjedničkih kandidata do sada, gledatelji mogu pratiti i na portalu DNEVNIK.hr te na društvenim mrežama Nove TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene