Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadnji trzaji kampanje

Maras uvjeren da će Zagreb biti ključan u drugom krugu, Bačić oštro o Milanoviću

Gordan Maras i Branko Bačić
Gordan Maras i Branko Bačić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gordan Maras Gordan Maras Foto: DNEVNIK.hr Branko Bačić Branko Bačić Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Maras i Branko Bačić Galerija 1/3 >>
Uoči izborne šutnje prije drugog kruga predsjedničkih izbora 5. siječnja, aktivan je i HDZ i SDP. Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras uvjeren je da će Zagreb biti ključan za pobjedu na predsjedničkim izborima.

Da bi u drugom krugu predsjedničkih izbora odlučujući mogao biti Zagreb, uvjeren je predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras. Pozvao je građane da izađu na izbore te im poručio da je HDZ povezan sa zagrebačkom, kako je rekao, koruptivnom vlasti.

Pročitajte i ovo HDZ-ovi ministri na terenu - 1 Priprema za izbore HDZ-ovci u punoj mobilizaciji prije izbora: Sedmorica su svoj dan proveli na terenu Zatvoreni balkon 1000 do 5000 eura Novi zakon mogao bi uvesti neočekivanu zabranu: "Ne može svatko raditi što želi, zgrade nisu privatno vlasništvo"

''Želimo da Hrvatska bude drugačija zemlja i da Zagreb bude drugačiji grad i da glasamo za Zorana Milanovića. Glas za Zorana Milanovića je glas za promjenu, glas za Kolindu Grabar-Kitarović je glas za HDZ, za Bandića i nastavak ove agonije u kojoj se Hrvatska nalazi i koruptivne vlasti koju imamo i na državnoj i na lokalnoj razini'', kazao je Maras.

Bačić: Milanović je bio najneuspješniji premijer

A iz Dubrovnika HDZ-ov šef saborskog kluba zastupnika Branko Bačić poručio je da je uvjeren kako će u njegovoj županiji, ali i ukupnom rezultatu, pobjedu odnijeti Kolinda Grabar-Kitarović. Istaknuo je da je svojim radom pokazala da to može, dok je Zoran Milanović bio najneuspješniji premijer Republike Hrvatske, o čemu je, kaže, svoje mišljenje imao i svjetski gospodarski forum.

''Da ne govorim o njegovim stavovima o Hrvatskoj kao slučajnoj državi, da ne govorim o stavu da se neće priključiti koloni sjećanja 18. studenog u Vukovaru jer u njoj nema mjesta za pristojne ljude, da ne govorim da neće sudjelovati u proslavi 5. kolovoza u Kninu jer se, prema njemu, tamo više veliča SAO Krajina nego slavi Oluja'', rekao je Branko Bačić.

U ponoć počinje izborna šutnja, a predsjednički kandidati Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović suočit će se u završnom sučeljavanju uoči drugog kruga izbora koji će se održati u nedjelju 5. siječnja. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene