PR
PR Foto: PR

PEVEX nastavlja širiti svoju mrežu prodajnih centara shodno strateškom planu i zahtjevima kupaca pa je sklopio ugovor o kupoprodaji zemljišta u Poreču i postao njegovim vlasnikom.


Iduće godine u planu je u poslovnoj zoni Buići - Žbadaj novo prodajno mjesto PEVEX-a u kojoj će Porečani moći nabaviti sve što im je potrebno za uređenja doma, okućnice ili pak, za hobi.


-Planiramo i dalje kako organski tako i anorganski rast. Dolazak u Poreč sigurno će razveseliti mnoge kupce jer ćemo im biti još dostupniji, premda i sada do željenih proizvoda iz našeg bogatog asortimana od gotovo 65 tisuća raznih artikala mogu 24 sata na dan putem našeg web shopa – izjavio je predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.


Dometnuo je kako će otvorenjem novog prodajnog centra u Poreču PEVEX sigurno doprinijeti razvoju gospodarske zone Buići Žbadaj ali i otvaranju novih radnih mjesta.


PEVEX trenutačno ima 27 prodajnih centara u 23 hrvatska grada. U planu je skorašnje otvorenje novog prodajnog centra u Svetom Ivanu Zelini.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju