Zdravko Marić (HDZ), Boris Lalovac (Restart), Krešimir Bubalo (Domovinski pokret) i Zvonimir Troskot (Most) na kraju debate o financijama odgovorili su misle li i oni da se najviše laže u lovu, ljubavi i izborima, kao što je to rekao Winston Churchill, a Marić je otkrio i razumiju li njegova djeca o čemu priča dok ga gledaju na televiziji.


Zdravko Marić je tako rekao kako u lov baš nije išao često, u ljubavi je nastojao ne lagati, a i u politici se držao toga.

Vezani članci Andrej Plenković nakon pobjede na izborima HDZ objavio koliko je potrošio na izborima i na što najviše, evo zašto su u proračun vratili više od 75 tisuća kuna Zdravko Marić Zdravko Marić otkrio strahuje li od vala otkaza na jesen: "Svi skupa moramo prionuti poslu..."

Krešimir Bubalo je odgovorio kako je najbitnija odgovornost dok je Troskot rekao kako se ne slaže s Chruchillovom izjavom budući da je njegov slogan 'bez floskula'. Lalovac je također poručio kako se sve što netko govori može vrlo lako provjeriti.

Mislav Bago pitao je Zdravka Marića znaju li njegova djeca razliku između PDV-a i poreza.

"Znaju, znaju oni ove krilatice. Polovili su već i BDP i PDV...Dividendu još ne razumiju, a PDV im je nekako najsimpatičniji...Tata voli PDV pa ga vole i one", kroz smijeh je rekao Marić.

Zvonimir Troskot je rekao kako bi volio da djeca ministra Marića više govore o "hrvatskoj kuni", nego o porezima na što je Marić poručio:

"Vole moja djeca i kune, bez brige..."

Bago je na to Mariću rekao kako tata sigurno voli i euro, na što on poručio: "Tata voli sve što vole mladi".