Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"PDV im je najsimpatičniji"

Zdravko Marić otkrio razumiju li njegova djeca o čemu tata govori na televiziji: "Tata voli sve što vole mladi"

Zdravko Marić (HDZ), Boris Lalovac (Restart), Krešimir Bubalo (Domovinski pokret) i Zvonimir Troskot (Most) na kraju debate o financijama odgovorili su misle li i oni da se najviše laže u lovu, ljubavi i izborima, kao što je to rekao Winston Churchill, a Marić je otkrio i razumiju li njegova djeca o čemu priča dok ga gledaju na televiziji.

Zdravko Marić je tako rekao kako u lov baš nije išao često, u ljubavi je nastojao ne lagati, a i u politici se držao toga.

Pročitajte i ovo Zdravko Marić, regionalni predsjednik Sportskih igara mladih Razgovor sa Zdravkom Marićem Spektakl u Splitu povodom završnice Sportskih igara mladih: "Velike nogometne zvijezde vide da je projekt izvanredan" Zdravko Marić, bivši ministar financija NOVA PRAVILA Stižu kazne ako ne koristite ZG vrećice: Pogledajte što o svemu kaže bivši ministar Marić

Krešimir Bubalo je odgovorio kako je najbitnija odgovornost dok je Troskot rekao kako se ne slaže s Chruchillovom izjavom budući da je njegov slogan 'bez floskula'. Lalovac je također poručio kako se sve što netko govori može vrlo lako provjeriti.

Mislav Bago pitao je Zdravka Marića znaju li njegova djeca razliku između PDV-a i poreza.

"Znaju, znaju oni ove krilatice. Polovili su već i BDP i PDV...Dividendu još ne razumiju, a PDV im je nekako najsimpatičniji...Tata voli PDV pa ga vole i one", kroz smijeh je rekao Marić.

Zvonimir Troskot je rekao kako bi volio da djeca ministra Marića više govore o "hrvatskoj kuni", nego o porezima na što je Marić poručio:

"Vole moja djeca i kune, bez brige..."

Bago je na to Mariću rekao kako tata sigurno voli i euro, na što on poručio: "Tata voli sve što vole mladi".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene