Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Mosta Nezavisnih lista Ivana Ninčević-Lesandrić najavila je u srijedu da se povlači iz političkog života.


"Cijeli život radim u realnom sektoru, ovo mi je prvo iskustvo u javnom, i u politiku sam odlučila ući kako bi nešto promijenila, a ne kako bih gradila političku karijeru. Iz toga razloga sam već tada rekla da može na jedan mandat, svjesna toga da četiri godine izbivanja s tržišta me vraća na sami početak poslovanja, ali mlada sam izdržat ću, volim izazove" - rekla je za Dalmatinski portal.

Vezani članci Govor Bože Petrova Most na osam mandata, Božo Petrov se obratio članovima: "Zapamtite, Hrvatska se probudila" Tomislav Tomašević Možemo osvojilo sedam mandata, Tomislav Tomašević: "Pokazali smo im da možemo"

Kazala je i da su je brojne kolege pokušale nagovoriti na sve načine da ostane i pridruži im se na njihovim listama.

Mostov saborski zastupnik Slaven Dobrović, koji je bio i ministar zaštite okoliša i energetike u vladi HDZ-a i Mosta, napustio je tu stranku, a povlačenje iz politike najavila je i saborska zastupnica Ines Strenja koja je još jesenas napustila stranku, no ostala je u Mostovu saborskom klubu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju