Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osipanje se nastavlja

Još jedna Mostova zastupnica povlači se iz politike: "Mlada sam, izdržat ću, volim izazove"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborska zastupnica Mosta Nezavisnih lista Ivana Ninčević-Lesandrić najavila je u srijedu da se povlači iz političkog života.

"Cijeli život radim u realnom sektoru, ovo mi je prvo iskustvo u javnom, i u politiku sam odlučila ući kako bi nešto promijenila, a ne kako bih gradila političku karijeru. Iz toga razloga sam već tada rekla da može na jedan mandat, svjesna toga da četiri godine izbivanja s tržišta me vraća na sami početak poslovanja, ali mlada sam izdržat ću, volim izazove" - rekla je za Dalmatinski portal.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Kazala je i da su je brojne kolege pokušale nagovoriti na sve načine da ostane i pridruži im se na njihovim listama.

Mostov saborski zastupnik Slaven Dobrović, koji je bio i ministar zaštite okoliša i energetike u vladi HDZ-a i Mosta, napustio je tu stranku, a povlačenje iz politike najavila je i saborska zastupnica Ines Strenja koja je još jesenas napustila stranku, no ostala je u Mostovu saborskom klubu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene