Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirali na izjavu Pauletića

HDZ: Uloga Domovinskog pokreta je dovesti Bernardića za premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HDZ-a su u subotu ocijenili kako je uloga Domovinskog pokreta dovesti Bernardića za premijera čime su reagirali na izjavu Roberta Pauletića da će Domovinski pokret koalirati s HDZ-om uz uvjet da Plenković ne bude premijer.

HDZ tvrdi i kako je Škoro već počeo primjenjivati stih ‘Zato što SVOJE volim' "u svom pravom značenju, sukladno svom stvarnom motivu ulaska u politiku".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Novi i stari ministri Dnevnik Nove TV doznaje tko je najveće kadrovsko iznenađenje nove vlade Marko Milić Reagirao na prozivke Glasnogovornik Vlade: "Ono čime ljevica lažno zastrašuje javnost nije u interesu HDZ-a ni DP-a"

"Prije nego je i primirisao vlasti, zaglibio je u nepotizam. Svoju sestru stavio je za nositeljicu liste u 4. izbornoj jedinici. Sad su očito na redu rođaci, kumovi i poslovni ortaci", objavio je HDZ na svom facebook profilu.

S druge strane, navodi HDZ, Pauletić tvrdi da Plenković ne može biti premijer, ako oni sutra o tome budu odlučivali i poručuje: "Taj smo film već gledali".

"Drago nam je da je Pauletić napokon priznao da je uloga Domovinskog pokreta Miroslava Škore maknuti Plenkovića i dovesti Bernardića za premijera, kao što su doveli Milanovića za predsjednika. Mi u HDZ-u to tvrdimo cijelo vrijeme", stoji u HDZ-ovoj objavi.

Član Domovinskog pokreta Robert Pauletić izjavio je u subotu kako je uvjet Domovinskog pokreta za eventualnu koaliciju s HDZ-om da Andrej Plenković više ne bude premijer. Rekao je i da je Miroslav Škoro to već najavio rekavši kako smatra da bi Plenković mogao biti dobar ministar vanjskih poslova, ali ne premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene