Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu razgovarali o listama

Sastali se čelnici HDZ-a u Banskim dvorima, Bačić odgovorio strahuju li da će izgubiti izbore u Slavoniji i dijelovima Dalmacije

HDZ se u četvrtak sastao u Banskim dvorima. Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić rekao je kako su tema sastanka bile aktivnosti ministara i Vlade za idući tjedan. Još nisu razgovarali o izbornim listama.

Čelni ljudi HDZ-a okupili su se u Banskim dvorima. Politički tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je kako su tema sastanka aktivnosti ministara i Vlade za idući tjedan, a o izbornim listama još uvijek nisu razgovarali. Ističe i kako za njih nema problematičnih jedinica. Bačić i njegovi stranački kolege odgovorili su strahuju li od gubitka na izborima u Slavoniji i dijelovima Dalmacije.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

''Pa mi ćemo tamo osvojiti sjajan rezultat, kao i uvijek kad su u pitanju parlamentarni izbori. Deveta izborna jedinica je naša utvrda i tamo ćemo osvojiti sjajan rezultat'', poručio je Bačić.

''Kao i uvijek, sigurno i vjerno članstvo i pobjeda HDZ-a'', odgovorio je HDZ-ov Tomislav Čuljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene