HDZ se u četvrtak sastao u Banskim dvorima. Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić rekao je kako su tema sastanka bile aktivnosti ministara i Vlade za idući tjedan. Još nisu razgovarali o izbornim listama.


Čelni ljudi HDZ-a okupili su se u Banskim dvorima. Politički tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je kako su tema sastanka aktivnosti ministara i Vlade za idući tjedan, a o izbornim listama još uvijek nisu razgovarali. Ističe i kako za njih nema problematičnih jedinica. Bačić i njegovi stranački kolege odgovorili su strahuju li od gubitka na izborima u Slavoniji i dijelovima Dalmacije.

Vezani članci Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Niz reakcija nakon odluke Ustavnog suda - SDP oštro kritizira, a HDZ-ov Branko Bačić poručuje: "Zadovoljni smo odlukom, mislim da smo pravilno postupili" Andrej Plenković nakon pobjede na izborima HDZ objavio koliko je potrošio na izborima i na što najviše, evo zašto su u proračun vratili više od 75 tisuća kuna

''Pa mi ćemo tamo osvojiti sjajan rezultat, kao i uvijek kad su u pitanju parlamentarni izbori. Deveta izborna jedinica je naša utvrda i tamo ćemo osvojiti sjajan rezultat'', poručio je Bačić.

''Kao i uvijek, sigurno i vjerno članstvo i pobjeda HDZ-a'', odgovorio je HDZ-ov Tomislav Čuljak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr