Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef Nacionalnog stožera u Sisku

Božinović posjetio frizera, pogledajte kako je to izgledalo i što je rekao nakon posjeta

Ministar policije i šef Nacionalnog stožera civilne zaštite posjetio je frizera u Sisku i usput se i ošišao. Provjerio je i kako se u dotičnom frizeraju pridržavaju epidemioloških mjera.

Davor Božinović, u subotu je u Sisku otišao kod frizera na šišanje, no usput je provjerio i je li se u frizeraju po epidemiološkim propisanim mjerama.

Pročitajte i ovo Vrtić, ilustracija - 1 padaju s nogu Gorući problem u skrbi za najmlađe: Korona učinila rad odgojiteljima u vrtićima gotovo nemogućim, a nadležni samo - prebacuju lopticu Davor Božinović I dalje samo do ponoći Božinović: "Situacija se nije poboljšala, odluka o radnom vremenu noćnih klubova će se produžiti"

Pri ulazu se uz srdačan pozdrav nije rukovao, već se s frizerkom pozdravio dodirom laktom. Po ulasku u salon, ostao je ugodno iznenađen. I on i frizerka su tijekom šišanja nosili zaštitne maske.

Božinović je u video otkrio kako ga je dosad (tijekom korona krize) supruga šišala, što je primijetila i frizerka, uz riječi "popravili smo", no isto tako je dodala da frizura s kojom je došao u salon nije bila loša, obzirom na amatersko šišanje.

"Znači sve preporuke se ovdje poštuju", zaključio je na kraju Božinović i dodao da je šišanje obavljeno za manje od 15 minuta.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene