Ministar policije i šef Nacionalnog stožera civilne zaštite posjetio je frizera u Sisku i usput se i ošišao. Provjerio je i kako se u dotičnom frizeraju pridržavaju epidemioloških mjera.


Davor Božinović, u subotu je u Sisku otišao kod frizera na šišanje, no usput je provjerio i je li se u frizeraju po epidemiološkim propisanim mjerama.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija U susjednu zemlju stiže 100 tisuća doza kineskog cjepiva, u prioritetnu skupinu uvrstili i novinare Sanja Vištica razgovarala je s Alemkom Markotić - 3 Alemka Markotić objasnila izaziva li cjepivo protiv korone više nuspojava nego ono protiv gripe: "Tek ćemo vidjeti"

Pri ulazu se uz srdačan pozdrav nije rukovao, već se s frizerkom pozdravio dodirom laktom. Po ulasku u salon, ostao je ugodno iznenađen. I on i frizerka su tijekom šišanja nosili zaštitne maske.

Božinović je u video otkrio kako ga je dosad (tijekom korona krize) supruga šišala, što je primijetila i frizerka, uz riječi "popravili smo", no isto tako je dodala da frizura s kojom je došao u salon nije bila loša, obzirom na amatersko šišanje.

"Znači sve preporuke se ovdje poštuju", zaključio je na kraju Božinović i dodao da je šišanje obavljeno za manje od 15 minuta.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.