Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef zagrebačkog HDZ-a

Andrija Mikulić o izbornim listama: "Plenkoviću sam i prije datuma izbora rekao što želim raditi"

Glavni državni inspektor i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba Andrija Mikulić u izjavi poslanoj medijima osvrnuo se na svoj izostanak s kandidacijskih lista stranke.

Poručio je kako je znatno prije nego je objavljen datum izbora predsjednika stranke Plenkovića informirao čime se želi baviti.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

„Prije 14 mjeseci premijer Andrej Plenković ukazao mi je povjerenje za obnašanje dužnosti glavnog državnog inspektora. Sve to vrijeme sa svojim suradnicima od temelja gradim instituciju vodeći se profesionalnim načelima: transparentnošću, efikasnošću i neovisnim postupanjem. Znatno prije nego je definiran datum izbora, upoznao sam predsjednika stranke g. Plenkovića sa svojom željom da posao glavnog državnog inspektora bude moj primarni zadatak.

Izuzetno cijenim što je Andrej, ali i vodstvo stranke, uvažilo i podržalo moj stav. Pri tome je neupitno da će zagrebačka gradska organizacija dati svoj doprinos pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim parlamentarnim izborima“, rekao je Andrija Mikulić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene