Mladen Jozinović (Foto: Pixsell)
Mladen Jozinović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Mladena Jozinovića, bivšeg direktora javne tvrtke Piškornica koji je s tog mjesta smijenjen nakon što se doznalo da je sam sebi isplatio milijun kuna bonusa, koprivničko - križevačka policija prijavila je zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, ali i krivotvorenja diplome.


Ne otkrivajući identitet policija je u petak izvijestila kako sumnja da je 38-godišnjak "u svojstvu odgovorne osobe trgovačkog društva i predstavnika u skupštinama povezanih trgovačkih društava s područja Koprivničko – križevačke županije, povrijedio dužnost zaštite njihovih imovinskih interesa tijekom 2016. i 2017. godine i nezakonito si isplatio", preko 2,4 milijuna kuna u bruto iznosu.

Vezani članci Mladen Jozinović (Foto: Marijan Susenj/PIXSELL) Mladen Ružman: ''Smijenjeni direktor Piškornice još nije vratio milijun kuna'' Mladen Jozinović (Foto: Marijan Susenj/PIXSELL) "Bit će posla za institucije": Steže se obruč oko smijenjenog Jozinovića

"Također, sumnja se da je osumnjičenik nabavio lažnu diplomu i potvrdu o položenim ispitima Fakulteta prometnih znanosti te takve isprave upotrijebio kao prave tijekom 2012. godine prilikom zasnivanja radnog odnosa i upisa akademskog zvanja u radnu knjižicu", izvijestila je policija. (Hina)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju