Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ante Županović za šibenskog gradonačelnika

'Želim odgovarati samo građanima Šibenika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Odrednica nove vlasti u Šibeniku će biti stručnost. Mislim da je to osnova za sve promjene koje građani i očekuju', rekao je SDP-ov i HNS-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika, dr. Ante Županović.

To je prvi put da je šibenski SDP kandidirao nestranačku osobu za tako visoku funkciju.
Županović, koji je inače uvaženi doktor sportske medicine, misli da glavna prednost zbog čega bi građani baš njega trebali izabrati za gradonačelnika Šibenika je činjenica da je on nestranački kandidat.
'Jedina moja obveza je prema građanima Šibenika i prema programu koji sam dogovorio sa dvije stranke koje me podupiru', rekao je Županović za Dnevnik.hr.
'Ja ću odgovarati i želim odgovarati samo građanima Šibenika za sve što ćemo raditi. Želim sve raditi transparentno i normalno; želim sa svojim partnerima koji će u tome sudjelovati biti otvoren', dodao je Županović.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene