Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GONG o nepravilnostima

Listići su bili u kutiji prije otvaranja birališta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugi krug lokalnih izbora promatralo je 200 promatrača GONG-a, a promatrači su dojavili manji broj kritičnih situacija te zabilježili i manji broj prijava građana koji su uglavnom dojavili o nekoliko kršenja izborne šutnje. No bilo je i ekstremnijih situacija.

Na biračkom mjestu 15 u Poljicima pokraj Vrgorca otkriveno je, javlja GONG, da je prije otvaranja biračkog mjesta u kutiji već bilo nekoliko glasačkih listića.

Pročitajte i ovo Gong objavio kartu na kojoj možete provjeriti kojoj izbornoj jedinici pripadate Frankenštajnska podjela Ne znate kojoj izbornoj jedinici pripadate? Napravljena interaktivna karta koja vam u tome može pomoći Karta izbornih jedinica u Zagrebu Jedini podijeljeni grad Živite u Zagrebu i ne znate kojoj izbornoj jedinici pripadate? Napravljena interaktivna karta koja vam u tome može pomoći

Članovi biračkog odbora su rekli da su to njihovi listići jer su upravo glasovali, no promatrač je smatrao kako je u pitanju više listića no što je zaokruženo osoba u izvatku iz popisa birača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene