Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šaman prijavio napad

'HDZ me želi eliminirati prije drugog kruga izbora'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luka Hodak, dosadašnji načelnik općine Saborsko koji je izbačen iz HDZ-a nakon 'afere bunika', prijavio je jutros policiji oko 8.45 sati da se fizički sukobio s lokalnim HDZ-ovcima.

Hodak tvrdi da je član HDZ-a fizički nasrnuo na njega. Prema njegovim riječima, dok je šetao u društvu jedne mještanke, zaustavio se automobil iz kojeg je izašao lokalni član HDZ-a Milana Kovačića te nasrnuo na njega i počeo ga udarati po glavi vičući da mu nje psuje majku. Hodak kaže kako je primio 5 do 6 udaraca, no nikakve posljedice nisu vidljive. Rekao je kako tek namjerava otići u bolnicu na pregled.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostali nisu Hodak pušten sa psihijatrije, Barić pokopan Slika nije dostupna Dok HDZ istražuje detalje Na psihijatriju prebačen i 'šaman' Luka Hodak, HDZ istražuje detalje

>> Šaman Hodak ušao u drugi krug, porno glumica nije uspjela

Žele me zastrašiti

Policija je obavila razgovor i s Hodakom i sa sumještankom s kojom je bio u društvu u trenutku napada. Ona je, neslužbeno doznajemo, policiji potvrdila Hodakovu verziju događaja. Policija namjerava na obavijesni razgovor privesti i navodnog napadača. Hodak, inače, napad pripisuje bijesu HDZ-a zbog toga što je njihovog kandidata izbacio iz izborne utrke s dvostrukim brojem glasova te ušao u drugi krug. Smatra kako je napad instruiran iz samog vrha stranke, a svrha je, kaže, da ga se zastraši nakon uspjeha u prvom krugu lokalnih izbora. 'HDZ me želi eliminirati prije drugog kruga izbora', kaže Hodak. No, bez obzira na sve, prijavu zbog napada, kako kaže, za sada ne namjerava podići, iako je, kako kaže, primao i telefonske prijetnje.

Milan Kovačić demantira Hodaka

Navodni napadač, s kojim je razgovarala naša ekipa, opovrgava Hodakove tvrdnje. Kovačić kaže kako je Hodaka samo gurnuo jer mu je ovaj psovao majku. Prema njegovim riječima Hodak preuveličava priču kako bi podignuo napetosti uoči drugog kruga izbora te da si priskrbi reklamu. Naša ga je ekipa zatekla u društvu iz kojeg su joj zaprijetili da ne snimamo, jer će razbiti kameru.

Uspjeh u prvom krugu

Inače, smrt prijatelja zbog opijata i isključenje iz HDZ-a nisu štetili Luki Hodaku u utrci za načelnika Saborskog. Mandat treba osigurati u drugome krugu no iz konkurencije je izbacio HDZ-ova protukandidata s dvostruko većim brojem glasova. Možda je upravo to unijelo nervozu u redove lokalnog HDZ-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene