Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON TOMAŠEVIĆEVE POBJEDE

Šefica Holdinga stavit će svoj mandat na raspolaganje i dobiti oko 96.000 kuna otpremnine: ''Smatram to dobrom demokratskom praksom''

Predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga, Ana Stojić Deban, odlučila je staviti mandat na raspolaganje novom gradonačelniku, Tomislavu Tomaševiću.

Stojić Deban je rekla da je to njezina dobra volja jer po Zakonu o primopredaji vlasti - nije dužna to učiniti, ali kaže da svatko ima pravo birati svoj tim. Stojić Deban može dobiti otpremninu od 96.000 kuna bruto.

Pročitajte i ovo Oliver Ojdanić zločin šokirao hratsku Kod jedne od osumnjičenih za brutalno ubojstvo profesora pronađeni pištolj i 293 metka. Psihijatar: "Ovo je nezapamćeno"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Nakon burne pressice HDZ o premijerovim napadima: "Plenković nije ušao u rat s medijima"

''Smatram to dobrom demokratskom praksom. To je moja odluka na to me ne obvezuje niti Zakon o primopredaji vlasti niti Zakon o radu niti Zakon o trgovačkim društvima. Osobno smatram da program kojim je gospodin Tomašević osvojio vlast trebaju se napraviti revizije Holdinga i treba on sam izabrati ekipu s kojom misli provesti te planove i program'', rekla je Ana Stojić Deban u razgovoru s Mateom Ćorić.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene